Het verhaal van Hairspray

Hallo, ik ben Wouter Musiek en stel jullie met veel plezier aan Hairspray en ons team voor!

In 2007 ben ik  in Tessenderlo met Hairspray begonnen, een kapsalon dat ik samen met mijn personeel met heel veel liefde, vakmanschap en zorg voor de klant uitbaat. Iedere dag proberen we onze klanten in een huiselijke sfeer met veel zorg voor kwaliteit een positieve ervaring te geven.

In 2001 begon het allemaal voor mij. Aangemoedigd door mijn schoonzus, besloot ik mijn stoute schoenen aan te trekken en naar Antwerpen te gaan. Ik startte mijn kappersopleiding aan de internationaal gerenomeerde academie van Verbist. Na mijn opleiding had ik het geluk mijn stage te mogen doen bij Shampoo Planet in Amsterdam zo kreeg ik de kans me verder te specialiseren tussen topkappers.

Een half jaar later kwam ik terug naar België en begon ik bij Hair in Turnhout. Later ging ik bij Visa Versa aan de slag en daar kon ik me verder specialiseren maar leerde ik ook de nodige managementtechnieken om een kapsalon te leiden. Amper twee jaar later boden ze me aan om hun filiaal in Diest te leiden. Ondertussen had ik ook mijn eigen ‘huiskamersalon’ bij mama.

Het bleef kriebelen en in 2007 heb ik dan de grote stap gezet: ik besloot mijn eigen zaak te beginnen. Het gevoel van een huiskamersalon wou ik graag verder zetten. Ettelijke avondjes stappen met vrienden en verschillende glazen wijn later, kreeg het concept voor het nieuwe salon steeds meer vorm.
Ik besloot een bestaand kapsalon, al meer dan 28 jaar een vaste waarde in Tessenderlo, over te nemen en in een nieuw jasje te steken: Hairspray was geboren.

Bijna 10j later nam ik de volgende grote stap en brachten we hairspray onder in een nieuw groter pand met een nieuw interieur en nieuw logo maar met dezelfde waarde en zorg als voorheen!

In het begin van Hairspray werkte ik alleen, maar gelukkig kwam mama af en toe een handje helpen. Zij hielp me met haren wassen en doet dat nog altijd met heel veel plezier. De klanten genieten keer op keer van de extra hoofdmassage.
Ondertussen werk ik samen met Jennifer, Inge, mama, stagiaires en jobstudenten.

We zorgen ervoor dat elke klant van Hairspray met een goed gevoel naar huis gaat. We staan erop dat onze klanten een superervaring op vlak van haarzorg krijgen.
We hechten veel belang aan bijscholing en topproducten maar volgen ook de laatste trends.

Onze vakkennis en het uitvoerig bespreken van de wensen van de klant, zorgen ervoor dat iedere klant tevreden en ontspannen naar huis gaat, al uitkijkend naar een volgend bezoekje!